Et effektivt tryghedsnetværk

 

Alle oplever af og til at være utryg i eget hjem. Med eller uden god grund. Det kan være pga. mange indbrud i området, sygdomme, handicaps, truende adfærd fra omgivelser eller andet.

Vil du sikre dig selv og andre bedst muligt, er HomeMayday en glimrende løsning. Det er rart at vide, at hjælpen kun er een tast væk.

Afprøvet stabilt system

HomeMayday er et gennemtestet og stabilt tryghedsnetværk, der har eksisteret siden 2009. Hovedkontoret ligger i Aalborg - men systemets servere er af hensyn til driftssikkerheden placeret på flere af hinanden uafhængige adresser.

Pas på hinanden

Ofte beskytter vi vores "døde" ting bedre end vi beskytter os selv og hinanden. Særligt når vi befinder os i vores hjem, er vi udsatte. Det er her langt de fleste ulykker og uheld finder sted. Og det er ofte her, hjælpen er allerlængst væk. HomeMayday er nemt, billigt og indlysende logisk - med priser for kun 21 kr. pr. måned.

Bare tryk på een tast

Når du aktiverer alarmtasten på din telefon, ringer vores system straks samtidigt op til hele dit tryghedsnetværk. En stemme siger nogle gange, at du har akut brug for hjælp på din hjemmeadresse. Dit tryghedsnetværk kan bestå af op til 10 personer. Vælg nogle, der bor eller arbejder tæt på din bopæl.