Ikke en erstatning for politi eller ambulance

 

HomeMayday er ikke en erstatning men et supplement til professionel assistance. Har du brug for politi eller ambulance, skal du først tilkalde dem.Herefter kan du evt. udløse et HomeMayday alarmopkald. Brug også HomeMayday i de tilfælde, hvor du ikke kan ringe efter professionel hjælp. Enten fordi du ikke har tid til det, eller fordi du ikke kan tale frit. HomeMayday er desuden et fantastisk værktøj til de situationer, hvor man har brug for akut hjælp - men ikke profesionelle alarmtjenester.

Alene og bange

Tankerne kører. Hjertet banker. Oftest er der ikke noget at være bange for, men det fjerner ikke angsten. HomeMayday er en nem og billig måde at give sig selv, børnene eller andre ekstra tryghed i hjemmet. Uanset om frygten er begrundet eller ej.

Sygdom eller ulykke

Langt de fleste ulykker sker i hjemmet, hvor hjælpen kan være allerlængst væk. Får du noget galt i halsen, er nogen faldet ned af stigen eller kan du mærke, at et anfald er på vej, kan det være rart at vide, at hjælpen kun er een tast væk.

Brug også HomeMayday som supplement ved sygdom eller handikaps, der gør dig ekstra udsat.

Udsat for indbrud

Der er ubudne gæster i huset. Eller nogen er på vej ind. Tiden er knap. Hvad gør du?

Med HomeMayday er eet tryk på mobiltelefonen nok. Øjeblikkeligt aktiveres et automatisk alarmopkald til dit tryghedsnetværk.